Veličina teksta

+

-

O Projektu

S ciljem približavanja poslodavcima teme zapošljavanja osoba s invaliditetom (OSI) i poticanja na aktivan pristup u njihovom zapošljavanju pokrenut je projekt ZaposliOsi. Projekt provodi tvrtka SELECTIO d.o.o. u partnerstvu s časopisom Lider, Hrvatskom gospodarskom komorom, portalom MojPosao.net i Institutom za razvoj tržišta rada.

Projekt se sastoji od dvije komponente. Prva komponenta se odnosi na razvoje ove Internet stranice kao i pojedinih alata koji su dostupni na njoj – virtualne kompanije, kalkulatora potpora i alata za samoprocjenu poslodavaca.

Druga komponente se odnosi na promociju teme zapošljavanja osoba s invaliditetom prema poslovnom sektoru. Promocija se provodi putem časopisa Lider, putem on-line kampanje kroz MojPosao.net i Lider, te organiziranjem poslovnih događanja na temu zapošljavanja osoba s invaliditetom u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 137.315,21 EUR, sufinanciran je s 95% iznosa (130.449,45 EUR) iz Europskog socijalnog fonda. Također je sufinanciran s 3,06% iznosa (4.200 EUR) od strane Ureda za udruge Vlade RH. Provedba Projekta je od 02. travnja 2015. do 01. travnja 2016. godine.

Za više informacija o projektu molimo pošaljite upit na voditeljicu projekta putem e-maila: tanja.prekodravac@selectio.hr